Česká kuchyně Archivy | PanVegan.cz
PanVegan.cz Česká kuchyně

Česká kuchyně

Hrachová polévka: Svěžejší a krémovější varianta české klasiky

Tohle není typická hrachová polévka, kterou si běžně připravujete na Vánoce. Tahle je díky třem překvapivým ingrediencím taková jiná. Trochu svěžejší, lehce exotičtější a...

Povidlové buchty: Babička umí lepší, ale není vždy po ruce

Na kynuté buchty s povidly u babičky z dětství moc rád vzpomínám a počítám, že nejsem sám. Trochu jsem na ně v průběhu let...

Pohanková sekaná: Klasika na nedělní oběd

Tahle veganská pohanková sekaná je ideální pro všechny, kdo by si stejně jako já normálně uvařenou pohanku jen tak na talíř nevysypali. Takže pokud...

Bramborový salát: Vánoční klasika s veganským řízkem

Na Vánoce se děti těší na dárky, dámy se těší ze zdobení stromku a věšení serepetiček s vánoční tematikou a pánové se zase těší...