Hlavní chody - veganské recepty | PanVegan.cz
PanVegan.cz Recepty Hlavní chody

Hlavní chody

Buřtguláš: Stejný jako v dětství, jen bez buřtu

Když si vzpomenu, že jsem si tuhle dobrotu oblíbil v jídelně na základní škole, až mě to trochu děsí. Snad už dneska vaří dětem...

Dal makhani: Indická krémová čočka

Dal makhani je jeden z mnoha klasických receptů indické kuchyně. V překladu dal makhani znamená máslová čočka, ale v našem případě se samozřejmě obejdeme...

Jambalaya: Pikantní rýže, typická pro New Orleans

Jambalaya je perfektní recept, pokud máte rádi jídla, která připravíte jednoduše v jednom hrnci. Je to jídlo typické pro kreolskou respektive americkou jižanskou kuchyni,...

Spaghetti al pomodoro: Italská klasika s čerstvými rajčaty

Neexistuje moc jednodušších a rychlejších receptů, než jsou špagety a těstoviny obecně. V tom je italská kuchyně skutečně geniální. Jedním z klasických receptů jsou...

Maki sushi: Japonská klasika, kterou zvládnete i doma

Sushi je jednoznačně nejznámějším pokrmem, který světu japonská kuchyně dala. O popularitě sushi svědčí, že je i v České republice snadno dostupné. Nejoblíbenější druh...

Nasi goreng: Smažená rýže z Indonésie

Nasi goreng v překladu z indonéštiny znamená smažená rýže a je určitě nejznámějším jídlem Indonésie. Sice jsem tam nikdy nebyl, ale nasi goreng je...

Spaghetti aglio olio e peperoncino: Žhavá italská klasika

Když potřebujete mít uvařeno skutečně bleskově nebo máte chuť na něco lehkého, spaghetti aglio olio e peperoncino jsou naprosto ideální. Jak asi víte, italská...

Čínské soba nudle se sezamovou omáčkou

Soba nudle se sezamovou omáčkou patří k tomu nejchutnějšímu, nejjednoduššímu a nejrychlejšímu, co si můžete připravit. Pokud zrovna nemáte chuť dlouze vyvařovat, věřte, že...

Risotto ai funghi porcini: Italský recept pro české houbaře

V Čechách se bohužel většinou za klasické rizoto považuje takové to oranžové srbské rizoto ze školní jídelny. A i když proti němu nic zásadního...

Svíčková: Nejoblíbenější česká omáčka ve veganském provedení

Jestli existuje v české kuchyni nějaké jídlo, které by v popularitě mohlo konkurovat řízku a smažáku, tak to může být jedině svíčková. I já...